Vanaf 01-01-2021 gaan wij verhuizen!! We verhuizen naar de overkant van de weg, ongeveer 500 meter verder richting Soesterberg. Op het terrein van GGz mogen wij Villa Fornhese in gebruik gaan nemen. Adres is Utrechtseweg 232, 3818 ET te Amersfoort. Op dit moment zijn wij druk met de verbouwing om alles in orde te maken. Een rondleiding op deze locatie is mogelijk vanaf januari 2021. Er komen 4 groepen, een peutergroep van 0-2 jaar met 16 kinderen, een verticale groep van 0-4 jaar met 12 kinderen en twee babgroepen van 0-2 jaar, op de ene groep mogen 9 kinderen en op de andere groep 7. Door deze uitbreiding hebben wij vanaf januari plek beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen.

De villa is omgeven door groen, veel bos en een mooi groot grasveld welke we gaan omtoveren tot de speelplaats. Natuurlijk kunnen we ook nog steeds gebruik maken van de facaliteiten van onze huidige locatie, zie hieronder.

Onze huidige locatie ligt net buiten de stad Amersfoort. Namelijk in het verzorgingstehuis van Beweging 3.0 aan de Utrechtseweg 293 in Amersfoort. Dit is ongeveer 100 meter na de stichtse rotonde vanuit Amersfoort gezien. Voor ouders die via de snelweg naar hun werk gaan of bijvoorbeeld via Zeist rijden is deze locatie ideaal gelegen. Doordat wij net buiten de stad zitten hebben wij de mogelijkheid om van een prachtige omgeving gebruik te maken. Op het omliggende terrein bevindt zich bijvoorbeeld een dierenweide met schapen, geiten, konijnen, en een stukje bos en veel open grasvelden.

Binnen in het verzorgingstehuis is een binnentuin aanwezig met schildpadden, grote vissen en een volière met vogels. Genoeg dus om er heerlijk op uit te gaan met de kinderen!! Daarnaast hebben we een buitenspeelruimte met een glijbaan en een zandbak. Als het weer het toelaat gaan wij elke dag met de kinderen naar buiten om te genieten van alle mogelijkheden die het terrein te bieden heeft. Bij regen gaan we in ieder geval met de peuters even naar buiten. Met een poncho aan of een paraplu boven hun hoofd kunnen ze toch even rennen, een frisse neus halen en hun energie kwijt.

De locatie bestaat uit twee verticale groepen van 0-4 jaar. Per groep zijn er maximaal 12 kinderen aanwezig met twee gediplomeerde pedagogisch medewerksters en vaak een stagiaire in opleiding ter ondersteuning. De groepen zijn ingedeeld met verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. 

Door de dag heen bieden wij verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan kleuren, verven, prikken, liedjes zingen, voorlezen, spelletjes, vrij spelen, buiten spelen, koekjes bakken, enz. Daarnaast wordt er om de week yoga les aangeboden voor de kinderen vanaf +/- 2 jaar. In de andere weken komt de muziekjuf en maakt er een waar feestje van. Ook gaan we regelmatig wandelen over het terrein van het verzorgingstehuis en willen we soms even de huiskamer in lopen en op bezoek gaan bij de ' opa's en oma's ' van het verzorgingstehuis waar onze locatie zich in bevindt. 

Onze locatie werkt samen met een logopediste, Marjolein Hamberg. Zij werkt bij ' Het Praathuis', praktijk voor Logopedie en Kinderpsychologie. Voor informatie zie haar site: http://www.praathuisamersfoort.nl/                                                                                                                                                                                

Hier vindt u ons.

Conny Adams 
Kinderopvang De Vlindertuin 
Utrechtseweg 293 
3818 EH Amersfoort 
033-4481012 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.