teamWij hebben een klein en hecht team medewerkers. V.l.n.r. Mandy, Conny, Danni, Sanne, Lotte, Lisette, Sarah, Kezban en Suzanne.

De locatie bestaat al vanaf 2002. Lotte, Lisette en Conny waren alle drie al werkzaam hier. Per 1 januari 2014 heeft Conny het kinderdagverblijf overgenomen van de vorige eigenaar en is het verder gegaan onder de naam Kinderopvang De Vlindertuin. Deze bestaat uit 2 groepen, De Paarse Vlinder en de Groene Vlinder.

Als team vinden wij het erg belangrijk dat er duidelijke communicatie is tussen zowel de ouders, kinderen als de medewerksters onderling. Op deze manier kan er een goede vertrouwensband opgebouwd worden en weet een ieder waar hij aan toe is. 

Doordat we zo’n klein team hebben is er ook weinig wisseling van personeel op beide groepen. Vakantie of ziekte wordt onderling opgevangen. Door deze vastigheid van vaste pedagogisch               medewerkster hebben de kinderen de kans om zich veilig te voelen bij de leidsters en een sterke band op te bouwen.

Per 01-01-2021 gaan wij verhuizen naar onze nieuwe loactie die bestaat uit 4 groepen. Door deze uitbreiding komen per januari 3 nieuwe collega's ons team versterken. Conny (eigenaar) en Sarah ( pedagogisch coach en beleids medewerkster ) worden de invalkrachten bij vakantie, ziekte en vrije dagen en zullen geen vaste dagen meer op de groep gaan werken.