Per 01-01-2021 zijn wij verhuisd!! We zijn naar de overkant van de weg gegaan, ongeveer 500 meter verder richting Soesterberg. Op het terrein van GGz hebben wij Villa Fornhese in gebruik genomen. Adres is Utrechtseweg 232, 3818 ET te Amersfoort. Wij hebben 4 groepen, een peutergroep van 2-4 jaar met 16 kinderen, een verticale groep van 0-4 jaar met 12 kinderen en twee babgroepen van 0-2 jaar, op de ene groep mogen 9 kinderen en op de andere groep 7. Voor kinderen vanaf 2 jaar hebben wij op dit moment plek op de maandag, woensdag en vrijdag. Voor de jongere kinderen is er plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen geldt een wachtlijst.

De villa is omgeven door groen, veel bos en een mooi groot grasveld welke tot onze speelplaats hoort. Ook gaan we regelmatig wandelen over het terrein. Buitenspelen behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Elke dag komen alle kinderen minimaal 1x buiten. In de regen met de poncho's en de laarzen aan, in de winter met de handschoenen en sjaal om en in de zomer in een shirtje met een zwembroekje om lekker met water te spelen.

Door de dag heen bieden wij verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan kleuren, verven, prikken, liedjes zingen, voorlezen, spelletjes, vrij spelen, buiten spelen, koekjes bakken, enz. Daarnaast wordt er om de week yoga les aangeboden voor de kinderen vanaf +/- 2 jaar.    

Onze locatie ligt net buiten de stad Amersfoort richting Soesterberg. Voor ouders die via de snelweg naar hun werk gaan of bijvoorbeeld via Zeist rijden is deze locatie ideaal gelegen. Doordat wij net buiten de stad zitten hebben wij de mogelijkheid om van een prachtige omgeving gebruik te maken.

                                                                                                                                                                            

Hier vindt u ons.

Conny Adams 
Kinderopvang De Vlindertuin 
Utrechtseweg 232
3818 ET Amersfoort 
033-4481012 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.