teamWij hebben een klein en hecht team medewerkers. V.l.n.r. Mandy, Conny, Danni, Sanne, Lotte, Lisette, Sarah, Kezban en Suzanne. Door onze verhuizing en uitbreiding van 01-01-2021 jl is ons team inmiddels uitgebreid met 5 medewerksters.

De oude locatie bestond al vanaf 2002. Lotte, Lisette en Conny waren alle drie al werkzaam daar. Per 1 januari 2014 heeft Conny het kinderdagverblijf overgenomen van de vorige eigenaar en is het verder gegaan onder de naam Kinderopvang De Vlindertuin. Per 01-01-2021 zijn wij verhuisd naar schuin aan de overkant en gebreid naar 4 groepen..

Als team vinden wij het erg belangrijk dat er duidelijke communicatie is tussen zowel de ouders, kinderen als de medewerksters onderling. Op deze manier kan er een goede vertrouwensband opgebouwd worden en weet een ieder waar hij aan toe is. 

Doordat we zo’n klein team hebben is er ook weinig wisseling van personeel op de groepen. Vakantie of ziekte wordt onderling opgevangen. Door deze vastigheid van vaste pedagogisch medewerkster hebben de kinderen de kans om zich veilig te voelen bij de leidsters en een sterke band op te bouwen.